Aktuelnosti
LIFTLUX SL205-25 KOLOS MEĐU PLATFORMAMA
Slika članka
Mehanizam trostrukih makaza čini LIFTLUX SL205-20 jedinstvenom platformom koja se odlikuje velikom snagom i bočnom čvrstoćom.
Opširnije
HITACHI ZAXIS ZX33U-5a
Slika članka
Novi mini bager Hitachi ZAXIS 33U-5A je projektovan sa jednim ciljem na umu - da omogući svojim klijentima da imaju sopstvene vizije stvarnosti. On postavlja nove standarde u smislu performansi, udobnosti i održavanja, a sve to vezano za Hitachi reputaciju: svestranost, pouzdanost i trajnost. Za vlasnike, zadovoljava potrebu za efikasnošću i visokim kvalitetom; za rukovaoce, pruža udobno, bezbedno radno okruženje i izuzetno je intuitivan za korišćenje. Zahvaljujući karakteristikama lakog održavanja, i uz pomoć programa Hitachi podrške Hitachi Support Chain, novi ZAXIS 33U-5A nudi odlične upotrebne rezultate , što vam omogućava da uspešno završite bilo kakav posao na vreme, u okviru budžeta i sa visokim standardom izvođenja .
Opširnije
Bager Točkaš 1999 godište JCB JS160W
Slika članka
Na našem Lageru nalazi se JCB JS160W 1999 godište bager točkaš . To je bager od preko 17 tona koji daje značajne učinke kopanja zahvaljujući svojoj impresivnoj hidrauličkoj sposobnosti. Power boost daje 10% dodatne snage za teške zemljane radove.Takođe i mod Perfect za rukovanje materijalima i otpadom.Visoka produktivnost Napredni sistem upravljanja (AMS) ima četiri režima rada za optimalnu efikasnost; H mod za teške režime kopanja, S mod za normalno kopanje; L Mod za fino ravnanje terena, F mod za fine kontrole i podizanje tereta. Velike brzine grane kao i velike sile tearout omogućuju brze cikluse. Power boost daje 10% dodatne snage za teške zemljane radove i tvrdo kopanje. Stabilizatorima se može samostalno upravljati i time osigurati stabilnu radnu platformu.
Opširnije
FREZA ZA SKIDANJE ASFALTA INERSOLL RAND MT 7000
Slika članka
Ingersoll- rand mt - 7000 freza za asfalt ... Smišljeno dizajnirana mašina da ostvari sve vaše potrebe, dizajnirana za one velike poslove gde su vreme i produktivnost od najvećeg značaja. Sa tezinom od 35 tona, mt – 7000 se vozi putnom brzinom od 5,3 km/h i radnom brzino freziranja od 35 m/min i to sve zahvaljujući sanažnom cummins turbo diesel motoru kta-1150 od 525ks koji sa sistemom automatskog opterećenja omogućava veliku brzinu freziranja asfalta uz maksimalnu produktivnost.POGLEDAJTE MASINU NA STANJU OVDE.
Opširnije
OD SADA U PONUDI - KIBLE ZA BETON !!!
Slika članka
NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!! NOVO !!! Novo u ponudi na placu Bagi Trans-a !!! Uz našu ponudu samohodnih samoutovarnih miksera kao i teleskopskih utovarivača obezbedili smo za Vas i originalne MERLO kible za beton
Opširnije
Prikazujem 1 - 5 od 12 rezultata.
Stranica od 3